Conreus

Fa alguns anys tenia un somni, que al final s’ha fet realitat

Els nostres conreus són majoritàriament la vinya, encara que també disposem d'un hort ecològic. La finca té una superficie total de 96 hectàrees, les quals es divideixen en 64 d'explotació forestal i 32 de vinya. A més, conreem unes 34 ha a parceria. En total, 66 ha de vinya.

Les principals varietats són les autòctones del Penedès: el macabeu, el xarel.lo i la parellada. També, amb menys proporció, tenim el chardonnay i el cabernet sauvignon.
Nosaltres som viticultors, no elaboradors. El nostre raïm, de gran qualitat, el destinem al grup Freixenet per a l'elaboració dels seus millors caves.

Fa alguns anys tenia un somni, que al final s’ha fet realitat: recuperar una antiga zona de vinyes i bon vi, desapareguda fa més de 100 anys a causa de la fil•loxera.
Per la seva gran dificultat d’accés i la seva complicitat en el treball, pels pendents tan pronunciats, ningú pensava mai de recuperar aquestes vinyes, situades en un turó a la part més alta de la comarca del Garraf, amb vistes al mar Mediterrani.

Sense cap mena de dubte, les vinyes més emblemàtiques de la comarca i de la DO Penedès i, possiblement, unes de les més boniques del món del vi.
El 2006 vam fer la primera collita amb raïms molt soferts, pel tipus de terrenys pobres i calcaris, típics del Massís del Garraf, però de gran qualitat.

Estem treballant amb un gran professional del sector, i amb l’ajuda de la seva fabulosa ubicació i gran influència mediterrània, per obtenir el “Top dels tops” del vi de les nostres comarques.